Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nyt maksuvaihtoehtoina myös lasku ja osamaksu. Lue lisää!

Yhteydenottolomake

  • Kerro lomakkeella lyhyesti kohteesta: Koko, sijainti ja minkälaiseen haasteeseen toivotte ratkaisua.
  • Vastaamme teille puhelimitse tai sähköpostitse mahdollisimman pian.
*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenotto on sitoumukseton, yhteystietoja ei kerätä eikä luovuteta.

Siivouspalvelut sekä erikoissiivoukset

Erikoissiivouksien lisäksi nyt saatavissa myös edulliset koti- ja toimistosiivouspalvelut Tampereen ja Jyväskylän talousalueilla.

Kotisiivous - helpotusta arkeesi

Siivouspalvelut Tampereella ja Jyväskylässä. Vahinkosiivoukset myös muualla Suomessa.Siivouspalvelut Tampereella ja Jyväskylässä. Vahinkosiivoukset myös muualla Suomessa.Meiltä saat säännöllisen tai väliaikaisen siivouspalvelun kotiisi aina turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Sitoutuneet ja luotettavat työntekijämme tekevät arjestasi helpompaa juuri haluamallanne tavalla ja sovittuna ajankohtana.

Soita ja kysy lisää: 045 671 1100

Kotisiivous:    38€/h

Toimistosiivous:    42€/h

Erikoissiivous - kun kotikonstit eivät riitä

Erikoissiivoukset, hajunpoistot ja desinfioinnit.Erikoissiivoukset, hajunpoistot ja desinfioinnit.Erikoissiivous tarkoittaa vaativaa ongelmatilannetta, jonka ratkaisemiseksi tarvitaan erikoisammattitaitoa ja välineistöä. Tällaisia ovat mm. allergiasaneeraukset, homepölysiivous, tupakan- tai savun aiheuttamat jäämät, eläinten tai ihmisten eritteet sekä kalmasiivous.

Erikoissiivoukset ovat saatavissa aina hajunpoisto- tai desinfektiotyön yhteydessä Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Porissa, Hämeenlinnassa sekä Lahdessa.

Soita ja kysy lisää: 045 671 1100

Homepölysiivous:    48€/h

Kalma/mikrobisiivous:    58€/h

Erikoissiivouksien yhteydessä voi olla tarvetta myös hapettavalle hajunpoistolle tai rakenteiden, pintojen ja irtaimen desinfioinneille. Käytämme hajunpoistoon sekä desinfiointeihin otsonointia, kuivasavua sekä ULV-menetelmällä tapahtuvaa käsittelyä.

Lue lisää linkeistä:    Hajunpoisto   |   Desinfiointi

Matkat veloitetaan matkan pituuden mukaisesti. Siivoustyö sisältää tavanomaiset työssäkäytettävät pesuaineet ja tarvikkeet mutta erikoispuhdistuksessa mahdollisesti tarvittavat erikoispuhdistusaineet, tarvikkeet ja henkilösuojaimet veloitetaan erikseen, näistä informoimme asiakasta aina etukäteen.

(Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%)