Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYDENOTOT

Lomakkeella tai

puhelimitse 045 671 1100

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuivasavukäsittely kesämökille.Kuivasavukäsittely kesämökille.

Hajunpoistot ja desinfioinnit turvallisesti palveluna

Eläinten hajujen poisto ja allergiasaneeraus

Tee kodistasi raikas ja allergiavapaa

Jos perheessäsi kärsitään allergian tai astman aiheuttamista oireista, on tärkeää tehdä kotiolosuhteista mahdollisimman puhdas ja raikas.

Allergiasaneerausta kutsutaan myös allergiasiivoukseksi. Toimilla vaikutetaan asuinympäristön haittaa aiheuttaviin sisäilmatekijöihin, allergeeneihin. Eläinten pidosta voi asuintiloihin jäädä myös muita haittoja kuten sieni-itiöitä ja bakteereja. Allergiaoireiden ehkäiseminen on tärkeää yliherkkyyksistä kärsivän ihmisen terveyden ja elämän laadun kannalta.

Yleisimmät oireita aiheuttavat allergeenit:

  • Eläinpöly, hilse ja eritteet (mm. sylki)
  • Eläinten aiheuttamat hajuhaitat
  • Huonekasvit
  • Homeitiöt
  • Pölypunkkipöly
  • Varastopunkit
  • Vaate- ja tekstiilipöly

Allergiasaneerauksessa tehdään ensin allergiasiivous ja sen jälkeen viimeistely desinfioivalla otsonoinnilla. Menetelmällä poistetaan asunnosta kaikki eläinten jättämät allergeenit, siitepölyt ja homeitiöt sekä hajuhaitat.

Mikäli kodissanne on jo tehty perusteellinen siivous, voimme pelkällä tehokkaalla otsonoinnilla viimeistellä tuloksen poistamalla allergeenit ja hajut myös niistä paikoista, joihin ei perinteisin siivousmenetelmin ylletä.

Hajuhaitat rakenteissa

Joskus eläinten jättämää jäämää (esim. kissan pissa) voi olla imeytyneenä myös rakenteisiin. Vaikka vahinkoalue olisi saatu pintapuolisesti puhtaaksi, voi jäämää olla painuneena mm. lattiamateriaalin alle. Näissä tapauksissa vahinkoalue tulee vielä pintaremontoida siivouksen ja hapettavien hajunpoistokäsittelyjen (otsonointi ja kuivasavu) jälkeen.

Hinnasto

INFO:

Otsonointimenetelmämme tuhoaa kaikki allergeenit, mm. ulkoa tulleen siitepölyn, eläinten jättämät pölyt, erilaiset home- ja huonepölyt. Toimenpide poistaa myös kaikki orgaaniset hajut ja savuhaitat, mm. tupakan aiheuttamat hajut.

Toimenpide tehdään vain kerran, eikä tilaan jää kemiallisia jäämiä (otsoni on kaasu, joka poistuu täysin toimenpiteen jälkeen).