Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YHTEYDENOTOT

Lomakkeella tai

puhelimitse 045 671 1100

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuivasavukäsittely kesämökille.Kuivasavukäsittely kesämökille.

Hajunpoistot ja desinfioinnit turvallisesti palveluna

Hajunpoisto

Puhdistamme ja raikastamme kaiken! Erikoissiivous, vetyperoksidikäsittelyt ja otsonointi. Hajunpoistot ja puhdistukset kaikkiin kohteisiin ja tarpeisiin.

Hajunpoistoon liittyviä tarpeita on monia, joskus kyseessä on pelkkä haju, jonka poistamiseen riittää hapettava hajunpoisto otsonilla tai vetyperoksidilla. Usein hajulla on jokin lähde, joka tulee tulee puhdistaa tai korjata ennen hajunpoistotoimia. Hajunlähde voi olla mm. tupakka, eläinten pidosta aiheutunut jäänne pinnoilla tai vaikkapa viemärivahingon aiheuttama kontaminaatio pinnoilla. Myös rakenteissa voi olla haittaa aiheuttavaa ongelmaa, kosteusvaurio, hometta tai mikrobiperäistä aktiviteettia.

Jos hajun alkuperästä ei ole tarkkaa tietoa, on hyvä ensin pyrkiä selvittämään mistä haju on peräisin ja tehdä sitten päätös minkälaisia, toimia tarvitaan tilanteen korjaamiseksi.

 • Mikäli hajun lähde ei ole tiedossa, meidän kauttamme saatte myös alkukartoituksen hajunlähteen toteamiseksi. Tarjoamme kokonaisratkaisut kaikkiin hajunpoisto ja desinfiointitarpeisiin. Käytössämme ovat tehokkaat työmenetelmät ja ammattitaito puhdistaa ja desinfioida kaikki pinnat, irtain sekä rakenteet.
 • Ratkaisemme asuntojen kiinteistöjen ja vapaa-ajan kiinteistöjen ongelmatilanteita. Teemme erikoispuhdistuksia, hajunpoistoja ja desinfiointeja, sekä hapettavia käsittelyjä kuten vetyperoksidipohjaisia kuivasavu ja ULV-käsittelyjä, sekä otsonointeja. Puhdistamme mm. tupakan ja eläinten aiheuttamat hajuhaitat, myös kalman.
 • Autamme myös jos vallitsevan ongelman aiheuttajaa ei ole löytynyt, teemme tarvittaessa ilmanvaihtoon liittyviä mittauksia, kosteusmittauksia, tutkimme viemärien toimivuudet ja testaamme pintamateriaalit mahdollisten hajunlähteiden löytämiseksi.

Ratkaisuna tarjoamme

 • Erikoispuhdistus- ja siivouspalvelua pinnoille ja irtaimistolle
 • Hajunpoistokäsittelyjä vetyperoksidi-, plasmaionisointi- ja otsonointimenetelmillä
 • Desinfiointipalvelua asuin- ja toimistotiloille, rakenteille ja altistuneelle irtaimelle

Meiltä saatte

 • Selkeän ja kustannustehokkaan hinnoittelun
 • Tehokkaat ja turvalliset menetelmät
 • Kokeneen henkilökunnan
 • Nopean palvelun

PALVELEMME:  Tampere - Jyväskylä - Seinäjoki - Vaasa - Pori - Hämeenlinna - Lahti

 


 

PIKALINKIT YLEISIIN ONGELMATILANTEISIIN

 

Tupakan hajun poistot

Kesämökin raikastukset

Homeen hajun ja tunkkaisuuden poistot

Siivous ja erikoissiivous

Eläinten aiheuttamat hajuhaitat ja allergeenit

Irtaimiston puhdistukset

 

SOITA JA KYSY LISÄÄ TAI OTA YHTEYTTÄ LOMAKKEELLA - KATSOTAAN MITEN VOIMME TEITÄ PARHAITEN AUTTAA

045 671 1100


 

Hajunpoisto - yleistietoa

Erilaisten hajuhaittojen syntyminen voi tapahtua akuutisti vahingon seurauksena, tai pitkän ajan kuluessa pikku hiljaa, lähes huomaamattomasti. Lähtötilanteesta riippuen, hajuhaitan poistaminen voi osoittautua odotettua vaativammaksi työksi. Tällaisia tilanteita ovat mm. savuvahingot, tupakoinnin aiheuttamat haitat, eläinten pidosta jääneet hajut ja viemärikaasujen aiheuttamat haitat.

Haasteellisia tilanteita ovat myös puutteellisen ilmanvaihdon tai home/kosteusvaurion yhteydessä syntyneet sisäilmahaitat sekä pitkäaikaisesti puutteellisella huolenpidolla olleet asunnot.

 


 • Hajunpoisto tapahtuu aina kohdekohtaisin menetelmin. Tarvittavat toimet valitaan kohteen ja hajuhaitan mukaan. Yksinkertaisimmillaan, nopeasti syntyneeseen hajuhaittaan voi pelkkä otsonointikin riittää.
 • Mikäli haitan taustalla on selkeä hajunlähde, tulee se poistaa ensin siivoamalla tai korjaamalla vioittuneet rakenteet, vasta tämän jälkeen tehdään hapettavat hajunpoistotoimet joko otsonoimalla tai vetyperoksidipohjaisilla tuotteilla.
 • Meidän kautta saatte kokonaispalveluna myös pintojen puhdistukset.

 

HUOM! Sisäilmahaitoille altistuneelle irtaimen sekä arkistomateriaalin käsittelemiseksi suosittelemme prosessia, jossa irtaimelle tehdään manuaalinen homepölysiivous sekä otsonointi viimeistelevänä hajunpoistotoimena. Haastavissa tapauksissa voidaan lisäksi käyttää vetyperoksidipohjaista desinfiovaa menetelmää. Lue lisää irtaimen puhdistuksesta.

 • Saneerauskohteissa rakenteiden desinfiointiin ja hajunpoistoon suositellaan vetyperoksidipohjaista ULV-käsittelyä tai kuivasavukäsittelyä. Lue lisää desinfioinnista.

 

Hapettava hajunpoisto - Menetelmänä vetyperoksidipohjainen kuivasavukäsittely

Vetyperoksidipohjainen kuivasavukäsittely tuottaa saman hapettavan reaktion kuten otsoni, eli poistaa hajut ja desinfioi. Kuivasavukäsittely on kuitenkin otsonointia parempi valinta silloin, kun käsiteltävänä on huokoista pintaa (puupanelia, tapettia, mattapintaista maalia, betonia, irtainta), tai jos olosuhteet tai rakennetekniset syyt estävät otsonin käytön.

 • Kuivasavukäsittelyssä vetyperoksidi tuotetaan tilaan nestemäisenä aerosolina (näyttää savulta), jolloin vetyperoksidi omaa hyvän kapillaarisen kyvyn tunkeutua materiaalin pintahuokosiin.
 • Vetyperoksidipohjainen kuivasavukäsittely on siis hyvä, ja joissain tilanteissa jopa parempi vaihtoehto kuin otsoni. Vaikeissa ja pitkään kestäneissä pinttyneissä haitoissa voidaan tehdä molemmat käsittelyt. Etenkin kesämökeillä, joissa pintamateriaalina on tyypillisesti paljon puuta ja jos tunkkainen hajuhaitta on jo kestänyt pitkään pinttyen pintamateriaaleihin sekä irtaimeen. Silloin tarvitaan pitkää käsittelya otsonilla Hajunpoisto ja desinfiointi kuivasavulla.Hajunpoisto ja desinfiointi kuivasavulla.sekä syvälle huokosiin painuvaa hajunpoistoreaktiota kuivasavukäsittelyllä (vetyperoksidi).

Miten kuivasavukäsittely toimii?

Kuivasavukäsittelyssä tehoaineena käytetään vetyperoksidia ja se toimii samalla hajunpoistoperiaatteella kuin otsoni, eli tuhoaa hapettamalla hajumolekylit, yhdisteet ja hajujen aiheuttajat. Vetyperoksidia ei (kuten ei muitakaan kemikaaleja) ole hyödyllistä käyttää suoraan home/kosteusvaurioon, eli rakennekorjaukset aina ensin! Kuivasavu toimii siis vetyperoksidilla ja sen kantoaineena toimii alkoholi, käsittelystä ei jää pintoihin haitallista kemikaalia vaan se poistuu täysin.

Kuivasavukäsittelyn haitat?

Kuivasavukäsittelyn haitat ovat pienet. Kuten kaikki hapettavat hajunpoistomenetelmät (mm. otsonointi), on myös kuivasavu käytön aikana hengitettynä terveydelle haitallista. Kun työn tekee alan ammattilainen, estetään aineiden leviäminen ympäristöön ja huolehditaan riittävän pitkästä varoajasta. Oikein toteutettuna toimenpide on turvallinen sekä tekijälle itselleen että ympäristölle. Työ edellyttää kemikaalisuojien käyttöä, tästä syystä kuivasavukäsittelyjä saa tehdä ja tehoaineita ostaa vain sertifioitu alan ammattilainen.

 

 

 


Puhtaan sisäilman ylläpito - Menetelmänä plasmaionisointi

PlasmaionisaattoriPlasmaionisaattori

 

Plasmaionisaattori tuottaa ns. singlettihappea, jossa happimolekyli sisältää yhden atomin. Toisin kuin otsoni, jossa happimolekyli sisältää 3 atomia. Singlettihappi on tehokas ilman puhdistaja ja raikastaja, mutta ei kuitenkaan otsonin tapaan omaa reaktiivista hapettavaa ominaisuutta. Eli laite on turvallinen käyttää ja siksi myös pitkäaikainen käyttö eri tiloissa mahdollistuu.

Laite soveltuu ilman raikastamiseen ja toimii myös pinnoilla sijaitsevaan hajuhaittaan. Menetelmä ei kuitenkaan yksistään riitä vaativiin ja voimakkaasti pinttyneisiin hajuhaittoihin.

AirgoPro® -sarjan hajuneutralisoijat ovat plasmaionisaattoreita, joiden dielektrisiin sulkupurkauksiin perustuva toimintaperiaate on verrattavissa otsonigeneraattoreihin, mutta toimivat vähemmällä energiankulutuksella.

Laitteen läpi virtaava ilma käsitellään hohtopurkauksella eli ionisoinnilla. ilman epäpuhtaukset, kuten virukset, bakteerit ja homesienet, hajoavat oksidatiivisesti. Tätä hajoamista tukee lisäksi vielä hydroksyyliradikaalit.

Plasmaionisaattoreiden käyttö on sallittu asuinympäristössä, mutta tilojen tulee olla hyvin tuuletettuja ja käynnissä olevaan laitteeseen tulee pitää vähintään 2 m etäisyyttä.

 

AirgoPro®8 -plasmaionisaattorin käyttö on helppoa ja se tarjoaa monia etuja verrattuna perinteisiin puhdistusmenetelmiin:

 • Laite toimii itsenäisesti - ei tarvitse henkilökuntaa ja valvontaa
 • Soveltuu yllättäviin tapauksiin
 • Vaikuttaa otsonin tapaan myös vaikeapääsyissä paikoissa
 • Tehokasta hajunpoistoa ilman kemikaaleja

AirgoPro®8 - laitteen käyttömahdollisuuksia:

 • Hotellibaarien, ruokasalien ja aamiaishuoneiden tilat
 • Hajujen neutralisoimista tapahtumien jälkeen
 • Poistaa ummehtuneen ja homeisen hajun
 • Poistaa remontin aikana lakka-, liima- ja värihajut
 • Veneiden ja kesämökkien ummehtuneen hajun poisto talven jäljeltä

Käytännön etuja

 • Joustavasti käytettävissä tehokkaaseen, ammattimaiseen hajunpoistoon
 • Selkeä käyttöpaneeli
 • Ajastintoiminto
 • Käyttötuntilaskuri

Rakennekorjaukset ja pintojen puhdistukset aina ennen hajunpoistoa. Otsonointi tai vetyperoksidipohjainen kuivasavukäsittely ei korjaa home- tai kosteusongelmaa, mutta toimii korjausten jälkeen viimeistelevänä hajunpoistomenetelmänä.

 

-     Soita ja kysy lisää 045 671 1100

tai yhteydenottolomakkeen kautta.    -